2018-06-14

Driftstörning i Tormestorp

Uppdatering: Vi har du åtgärdat felet och driften är igång igen. 

 

Driftstörning i Tormestorp. Felsökning pågår.

15:39 Fibermatningen till noden i Tormerstorp avgrävd, Tekniker på väg till platsen för att bedöma skadan och påbörja felavhjälpning. Just nu har vi ingen prognos för när felet är avhjälpt.

17:34 Fibertekniker arbetar med att laga den trasiga fibern.

20:24 Teknikern har blåst in ny fiber och är snart klar med fibersvetsningen så förhoppningsvis är vi igång igen inom kort.

20:46 Nu är problemet åtgärdat upplever du fortfarande problem  starta om både kundnoden (CTS hes3106) och din router.

2018-05-17

Driftsstörning

Det pågår just nu en driftsstörning i nätet. Tekniker är på väg ut.

Felet var orsakat av strömavbrott.

*Felet åtgärdat.

2018-05-08

Driftsstörning - Vankiva

Just nu pågår en driftsstörning i Vankiva. Teknikern har identifierat ett strömavbrott. Elleverantören är kontaktad.

*Strömavbrottet avhjälpt.

2018-04-26

Driftstörning Tyringe och Hörja

Uppdatering: Felet beräknas vara avhjälpt kl 17:00 180427

Just nu är det en driftsstörning för Hessleholm Network kunder i Tyringe och Hörja.

Felsökning pågår. Ingen prognos för när felet ska vara avhjälpt.

 

 

2018-04-12

Driftstörning 180412

Det är just nu driftstörningar i stadsnätet. Felsökning pågår.

Driftstörningen är åtgärdad.

2017-11-29

Sista beställningsdag

Den 8 december är sista dagen för dig som bor i Hörja, Sösdala, Finja, Röinge/Östervärn, Sjörröd eller Hassellunden att beställa fiber. Beställningar som kommer in efter detta kommer räknas som efterbeställningar. Om du bor i något av de ovanstående områdena och vill beställa fiber måste du skicka in ditt avtal, alternativt höra av dig till oss, senast den 8 december.

 

undefined

2017-11-29

Nyhetsbrev nummer sju

Årets sjunde nyhetsbrev från oss på Fibernätet i Hässleholm. Klicka på länken och ta del av vad som händer hos din lokala fiberleverantör. Trevlig läsning!

 

Läs nyhetsbrevet här!

2017-10-25

Hässleholms kommun sluter ramavtal med Telenor

undefined

 

Ramavtalet mellan Hässleholms kommun och Telenor/Bredbandsbolaget om hyra av grossistfiber är nu på plats. Avtalet innebär att Telenor kommer hyra plats i Hässleholms kommuns fibernät. På så vis kan de erbjuda sina fibertjänster till de kunder som väljer att skriva avtal med dem.

Hässleholms kommun kommer även i fortsättningen att bygga ut, äga och erbjuda kunder att ansluta sig till kommunens fibernät.

Avtalet innebär framförallt att kommunens invånare får fler valmöjligheter. Det betyder även att Hässleholms kommuns fiberprojekt i stort, och i slutändan alla kommuninvånare, drar nytta av samarbetet.

 

Arbetet med att gräva och installera fiber till Telenors kunder kommer utföras av Hässleholms kommuns entreprenörer. Inkopplingen av Telenors kunder kommer därmed följa i stort sett samma tidsplan som kommunens fiberutbyggnad.  

2017-10-19

Nyhetsbrev nummer sex

undefined

 

Vill du veta mer om framtidens smarta samhälle? Då ska du gå in och läsa det senaste nyhetsbrevet från Fibernätet i Hässleholm. Där fokuserar vi nämligen lite extra på vilka möjligheter framtidens förbättrade internetuppkoppling kan bära med sig.  

 

Läs nyhetsbrevet här!

2017-08-30

Nyhetsbrev nummer fem

undefined

 

Nyhetsbrev nummer fem från oss på Fibernätet. Sommaren börjar övergå i höst och fiberutbyggnaden tar ny fart mot en intressant fortsättning. Trevlig läsning!
P.S. Vill du prenumerera på nyhetsbrevet? Anmäl ditt intresse för fiber på vår fiberportal så får du automatiskt kommande nyhetsbrev i din mejlbox. 

Nyhetsbrevet